Waar vind je vrijheid? Woensdagmiddag 1 juli werd de KunstExpeditie creatief afgesloten. Dit thema werd deze middag op 3 manieren uitgebeeld, namelijk “Ter Land, ter zee en in de lucht”. Wat waren de jonge KunstExpeditieleden blij toen in juni bleek dat ze op woensdagmiddag weer verder konden gaan met hun kunstzinnige activiteiten.

De laatste minireeks van de KunstExpeditie is op 10 juni weer gestart. De vijf workshops werden gegeven bij Basisschool ‘In de Lichtkring’. In maart dit jaar werd bij Basisschool ‘In De Lichtkring’ een ‘Atelier voor Vrijheid’ ingericht. Veel basisschoolgroepen van diverse scholen zouden hun creativiteit daar tijdens schooltijd kunnen laten zien door de prachtige projecten rondom 75 jaar Vrijheid. Ook de KunstExpeditie sloot aan bij het thema Vrijheid. Dit aanbod van Verbeelding&CO is voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Zij kunnen jaarlijks deelnemen aan 4 minireeksen rondom beeldende vorming en andere creatieve werkvormen.

Eén en ander is dit seizoen financieel mogelijk gemaakt door de Lions Club van Zeewolde.

Aanmelden KunstExpeditie

Nog niet aangemeld, maar wel (weer) meedoen? Ga naar de website van Verbeelding&CO. Daar vind je de informatie voor volgend jaar. Op 23 september starten we in basisschool ’t Kofschip. De minireeksen zijn voor alle kinderen in Zeewolde die het leuk vinden zich creatief te ontwikkelen. Wij hopen weer veel enthousiaste en creatieve kinderen uit Zeewolde te mogen begroeten.

Tijdstip: 14.30 – 16.30 u
Kosten: 5 lessen voor maar € 30,- inclusief materiaal

Aanmelden via de website: www.verbeeldingenco.nl