Netwerkbijeenkomst CultuurCoördinatoren Zeewolde

Woensdagmiddag 3 maart 2021

Alle scholen in Zeewolde hebben een CultuurCoördinator (contactpersoon of ICC’er). Deze persoon is verantwoordelijk voor de inschrijving op het programma Verbeelding&CO. Ook wordt de mail en post van De Verbeelding goed in de gaten gehouden wat betreft cultuureducatieve activiteiten. Als spin in het web zorgt de CultuurCoördinator ervoor dat collega’s op het juiste moment worden geïnformeerd. Drie keer per jaar neemt de CultuurCoördinator deel aan de klantbordgroep ‘Cultuur in Zeewolde’.  Deze middag spreken we samen over: ‘hoe is het met cultuur in Zeewolde?’
Ook de tips en tops vanuit het onderwijs krijgen aandacht. Daarnaast word je gevoed en doe je inspiratie op over actuele ontwikkelingen binnen de kunst- en cultuureducatie. Natuurlijk is, naast gezelligheid en ontmoeting, de uitwisseling en het sparren met elkaar over cultuuronderwijs op school, de verbindende factor.

Kom dus naar de Netwerkbijeenkomst CultuurCoördinatoren Zeewolde op 3 maart 2020 van 14.30 – 17.00 uur in paviljoen De Verbeelding. Save the date!

Wil je collega’s meenemen? Zij zijn van harte welkom, opgave via cultuurmakelaar@verbeeldingenco.nl is wel noodzakelijk.

Een inspirerend programma is gegarandeerd!