DANSWORKSHOP

Dansproject op aanvraag

DE FLASHMOB
Flashmobs worden veelal georganiseerd via moderne communicatiemiddelen zoals het internet. Het is een (grote) groep mensen die plotseling op een “speciale” plek samenkomt, iets ongebruikelijks doet en daarna weer snel uiteenvalt. In vier lessen studeren de leerlingen een flashmobdans in. Natuurlijk wordt er ook besproken waar en wanneer de flashmob plaats gaat vinden. Maar dat is GEHEIM.

Alle klassen/groepjes komen samen op de afgesproken plek. De flashmob word niet meer geoefend, maar gelijk uitgevoerd. De flashmob word gefilmd door een professionele cameraman. Zeker de moeite waard bij een feestelijk project, de kinderboekenweek, een kamp, of juist de afsluiting van het schooljaar!

WORKSHOP OP MAAT
Met veel energie studeert de gastdocent een stoere dans in. De dans kan bij de presentatie of de eindmusical gebruikt worden.

Doelgroep7, 8 basisonderwijs en VO
PeriodeOverleg over deelname andere groepen is mogelijk. Minimaal aantal voor de flashmob 60
TijdHele seizoen 2018-2019
InfoBeide projecten beginnen met een voorbespreking op de deelnemende school. Medewerking van de desbetreffende leerkracht/docent is noodzakelijk. Leerkrachten blijven altijd verantwoordelijk voor het groepsproces.
PlaatsIn school